Kerstbal kopen

Zoek hier een leuke kerstbal uit! (Of meerdere). Staat er bij 'uitverkocht', dan betekent dat dat slechts die ene verkocht is. Neem contact op als je graag een gelijksoortige wilt laten maken.

Sparrow & Rose Bauble

Prachtige kerstbal met goudgeel, glimmend velours, een afbeelding van een crême roos en een mus. De bloem op de achterzijde is van wit tricot. Het ornament is handgemaakt en versierd met kant en een kettinkje. De afbeelding is gemaakt van schilderwerk van Eline Ulaen.

Romantic Bauble

Romantische kerstbal met wit velours, een afbeelding een witten en een roze roos met vlindertje. Het ornament is handgemaakt en versierd met kant, een kettinkje met strass steentjes en een schattig hangertje. De afbeelding is gemaakt van schilderwerk van Eline Ulaen.

Hey Parakeet Bauble

Hele mooie kerstbal met glimmend rood velours, een afbeelding van een parkiet met een witte roos. Het ornament is handgemaakt en versierd met kant, een kettinkje met strass steentjes en een metalen kettinkje. Een hangertje onderaan de kerstbal maakt hem helemaal af. De afbeelding is gemaakt van schilderwerk van Eline Ulaen.

Lovely Bauble

Prachtige kerstbal met zacht, lichtroze fluweel, een afbeelding van mooie rozen en een vlindertje. Het ornament is handgemaakt en versierd met kant en een kettinkje met strass steentjes. De achterzijde is versierd met een uitsnede van kanten stof. Een hangertje maakt de kerstbal af.

De afbeelding op de voorzijde is gemaakt van schilderwerk van Eline Ulaen.

Roses & Robin Bauble

Zeer mooie, donkerrode kerstbal, met zacht fluweel, een afbeelding van rozen en een roodborstje. Het ornament is handgemaakt en versierd met kant. De achterzijde is versierd met een uitsnede van kanten stof.

De afbeelding op de voorzijde is gemaakt van schilderwerk van Eline Ulaen.

Roses & Little Bird Bauble

Zeer stijlvolle kerstbal met zacht, warmgrijs fluweel, een afbeelding van mooie rozen en een koolmeesje. Het ornament is handgemaakt en versierd met kant. De achterzijde is versierd met een uitsnede van kanten stof. Een mooie hanger maakt de kerstbal af.

De afbeelding op de voorzijde is gemaakt van schilderwerk van Eline Ulaen.

Chique Bauble

Hele sjieke kerstbal met zacht, warmgrijs fluweel, een afbeelding van mooie rozen en een vlindertje. Het ornament is handgemaakt en versierd met kant en een kettinkje met strass steentjes. De achterzijde is versierd met een uitsnede van kanten stof.

De afbeelding op de voorzijde is gemaakt van schilderwerk van Eline Ulaen.

Krieltje Bauble

Schattige kerstbal met goudgeel velours, een afbeelding van Krieltje toen hij nog een kitten was. Het ornament is handgemaakt en versierd met kant, een kettinkje met strasssteentjes en een gouden lintje. De bloem op de achterkant is van wit tricot. Een schattig hangertje aan de onderkant maakt de kerstbal af. 

De afbeelding is gemaakt van schilderwerk van Eline Ulaen.

White Roses & Kitten Bauble

Prachtige kerstbal met zacht groen fluweel, een afbeelding van witte rozen en een kleine kitten. Het ornament is handgemaakt en versierd met kant, een kettinkje en strass steentje. De afbeelding is gemaakt van schilderwerk van Eline Ulaen.

Sparrow Bauble

Uitverkocht

Green Bauble - Sparrow

€ 25,00
Uitverkocht

Green Bauble - Sparrow

€ 25,00

Mooie kerstbal met groene corduroy stof, een afbeelding van een mus met bloemetje. Het ornament is versierd met kant en een ketting met steentje. De afbeelding is gemaakt van schilderwerk van Eline Ulaen

Red Poppies Bauble

Uitverkocht

Red Bauble- Red Poppies

€ 25,00
Uitverkocht

Red Bauble- Red Poppies

€ 25,00

Mooie kerstbal met rood velours, een afbeelding van rode klaprozen en een witte roos met vlinder. Het ornament is versierd met kant, een kettinkje met strass steentjes en goudkleurig lint. De afbeelding is gemaakt van schilderwerk van Eline Ulaen.

VERPAKKEN EN VERZENDEN

Kerstballen worden standaard verpakt in een kartonnen doosje met daarin verpakkingspapier ter bescherming. Daar omheen komt nog een doosje als extra bescherming. Kosten hiervan zijn bij de verzendkosten inbegrepen: E 6,95

U kunt ook kiezen voor een mooi houten kistje om de kerstbal in te doen. Het houten doosje zal in een kartonnen doosje verzonden worden. Het houten doosje kost 6,50 euro. Verzendkosten: E 5,95 komen er dan bij.